Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Veilig betalen

Bij Invito kun je vertrouwd bestellen

Terug naar klantenservice


Bij Invito kun je betrouwbaar betalen via de beveiligde internet verbinding in de “shoppingbag en check-out”, de beveiligingssystemen van iDEAL en alle aangesloten banken. Ook de betalingssystemen van Creditcard, Maestro, PayPal en Riverty by AfterPay zijn beveiligd en betrouwbaar.

Als je ervoor kiest om de bestelling met Riverty te plaatsen, worden er €3,50 transactiekosten gerekend. Als je een Riverty bestelling retourneerd via de post zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wanneer je de bestelling kan retourneren in een van onze winkels, is dit wel kosteloos.

Alle bestellingen die vooraf betaald worden, kunnen gebruik maken van onze retourservice. Hierbij ontvang je een antwoordnummer voor een gratis retourzending. Wij houden bij de terugbetaling daarna €3,99 in voor de retourservice kosten.  

Invito zorgt dagelijks dat de technologie voor veilig betalen up-to-date blijft. Je hebt als klant ook alle rechten die zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden en een retour/zicht termijn van 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst).

Alle betalingen en terugbetalingen worden verzorgd via Buckaroo Payment Provider uit Nederland. Bij terugbetalingen komt het via de rekening derden gelden van Buckaroo op jouw rekening te staan.