Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Stappenplan

Instructies online Retourneren

Terug naar klantenservice


Is je bestelling niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer, maar gelukkig kun je bij invito.com gemakkelijk retourneren & heb jij 14 dagen retourrecht. Dit gaat in de dag na ontvangst, geregistreerd door PostNL Track&Trace. Heb je jouw retour aangemeld? Zorg dan dat jouw pakket binnen 2 werkdagen is afgeleverd bij een PostNL punt. Wij vragen een kleine bijdrage voor de retourkosten, de reden lees je onderaan de pagina. 

Retourvoorwaarden:

Stap 1: Retour aanmelden

  1. Meld jouw retour gemakkelijk aan via de volgende link: Retour Aanmelden.
  2. Vind jouw bestelling door in te loggen met jouw e-mailadres en ordernummer.
  3. Geef hier per artikel aan of je deze wilt retourneren. Indien je een andere maat of kleur wilt, plaats dan een nieuwe bestelling. 
  4. Na het aanmelden van een artikel komt ons retouradres in beeld. Schrijf dit adres op zodat deze op de verzendtas geplakt kan worden.

Je ontvangt geen bevestiging van je voormelding per mail. Pas als jouw retour is verwerkt ontvang je hier een retourbevestiging van

Stap 2: Instructies verzenden

  1. Verpak de items in de originele verpakking
  2. Voeg de pakbon toe aan de retourzending
  3. Sluit de verzendtas goed af
  4. Plak het retouradres over de originele verzendsticker heen
  5. Lever hierna je pakket, binnen 2 werkdagen in bij een PostNL punt bij jou in de buurt. Een retour kan ook altijd teruggebracht worden in een van onze winkels. Dit is geheel kosteloos.

Het retouradres wordt getoond na het online aanmelden van je retour. Ook kun je het terug vinden in de e-mail die je van ons krijgt wanneer wij je bestelling hebben verzonden.

Voor internationale & Riverty klanten geldt dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de retourzending en de kosten hiervan. Zij kunnen gebruik maken van het volgende adres:

Invito Webshop
Rietveldenweg 32, Plant 1
5222 AR 's-Hertogenbosch

-   Retourneren in de winkel is altijd gratis.
-   Als de bestelling vooraf betaald is, kan je het pakket retourneren met ons antwoordnummer. Tijdens het verwerken van jouw retour zal er €3,99 retourservicekosten in mindering gehouden worden op het retourbedrag.

Let op!:

* Niet goed? Geld terug!
* Retourneren is gratis via onze winkels
* De dag na bezorging van jouw bestelling begint de zichttermijn van 14 dagen.
* Na verwerking van jouw retourpakket wordt het bedrag z.s.m. teruggestort. Dit kan ongeveer 2 werkdagen duren (m.u.v. feestdagen).

Bij schoenen geven wij geen garantie op slijtage van hakken en zolen, kale neuzen, kapotte ritsen en door verkeerd gebruik veroorzaakte problemen. Alle artikelen zijn door ons gecontroleerd op kwaliteit, voordat wij het verzenden.

Bij kleding geven wij geen garantie op ritsen en verlies van applicaties (bijv. knoopjes, strass, studds, steentjes etc.) Alle artikelen zijn door ons gecontroleerd op kwaliteit, voordat wij het verzenden.

Reden retourkosten 

Wist jij dat het gemiddelde retourpercentage in de kledingbranche tussen de 30-40% ligt? Deze retouren zorgen voor een extra grote C02 uitstoot van webshops. Daarnaast is het retourproces een arbeidsintensief proces waar veel kosten bij komen kijken. 

Wij vragen daarom aan onze klanten een kleine bijdrage van €3,99 (bij Afterpay zijn de retourkosten voor eigen rekening en bij Returnista bedragen de kosten €6,95) voor het retourneren van een product naar ons antwoordnummer. Met deze retourkosten willen wij onze klanten stimuleren een bewuste aankoop te doen en onze footprint verkleinen. Wij willen de verwachtingen van onze items op de webshop realistisch maken door goede en duidelijke foto’s van items aan te bieden en een concrete productomschrijving met een duidelijke pasvorm. 

Wanneer je vragen hebt als je twijfelt over een item, stel ze dan via onze ‘chat’.  Hiermee voorkomen wij samen een retour en ben jij een nog blijere klant!