Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Stage Marketing & Communicatie

Terug naar klantenservice


Stage Marketing & Communicatie

Ben jij een Marketing & Communicatie student & een échte fashionlover? Dan hebben wij een hele toffe stage voor jou...

Wat ga je doen?

Als Marketing & Communicatie stagiair(e) voor Invito ben jij (mede-)verantwoordelijk voor alle activiteiten op de marketingafdeling. Je houdt je onder andere bezig met het schrijven van blogs, het maken van uitingen op onze social media kanalen en zorgt ervoor dat onze webshops compleet & inspirerend zijn én blijven! Laat zien wat je in je mars hebt en wij geven jou alle verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.

Wie ben jij?

Een ambitieuze doorzetter die creatief én commercieel is! Feeling met de modebranche is natuurlijk een harde eis ;-) Verder is snel kunnen schakelen - tussen verschillende doelgroepen - een grote pré. Daarnaast:

Wat kan je van ons verwachten?


Yannick over haar stage bij Invito:

"Een gezellige, drukke én leerzame periode, zo kan ik mijn stage bij Invito wel beschrijven. Omschakelen naar een 40-urige werkweek was wel even wennen. Gelukkig werd ik goed ontvangen, wat ervoor zorgde dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Door mijn opgegeven leerdoelen, werd er goed naar me geluisterd en kreeg ik ook echt te leren wat ik graag wilde leren. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen in het gebruik van de Adobe Programma’s zoals Photoshop en Premiere Pro. Daarnaast heb ik mezelf ook echt kunnen ontwikkelen in het schrijven van teksten. Ik heb veel verantwoordelijkheid gekregen waardoor ik echt deel uitmaakte van de organisatie. Al met al een enorm leerzame en fijne periode!"

Kan jij jezelf vinden in bovenstaande punten en begint jouw hartje sneller te koppen van deze vacature? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar sophie@invito.com