Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Het bedrijf

Walk away with INVITO

Terug naar klantenservice


 

Wij willen niet alleen dat mensen stilstaan bij INVITO. Ook niet dat ze even binnenlopen. Of zelfs een paar schoenen kopen. Onze ambitie is groter dan dat! Wij willen dat mensen weglopen met het merk INVITO. Om dat te bereiken wijken wij af van gebaande paden. Volgen wij onze eigen weg. Wij volgen trends op de voet, maar zijn ze het liefst een stap voor. Met een eigen private label collectie voor mannen én vrouwen. Gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen die er te vinden zijn.

Het nieuwe INVITO wil voorop lopen en omringt zich met merken en producten met dezelfde ambitie. Merken die ons inspireren zoals wij onze mensen inspireren. INVITO houdt van schoenen, wij vinden dat jij er nooit genoeg hebt. Het is de liefde die ons drijft, maar die ons niet blind maakt voor alle andere accessoires die een outift compleet maken. Daarom biedt INVITO naast schoenen, ook tassen, shawls en accessoires. Zelfs dameskleding. Alles voor een complete outfit en lifestyle. INVITO is niet langer uitnodigend, maar vooral uitdagen. Uitgesproken.

Wij willen een merk zijn dat durft te staan en zichzelf wil laten horen én zien. Met inspirerende collecties, een uitdagende winkelbeleving en spraakmakende communicatie. Of dat nu in de winkels is of online. Op Facebook of Instagram. INVITO grijpt alle middelen aan om fans te bereiken en te raken. En zo uit te groeien tot het meest geliefde lifestyle merk. Of zoals wij dat bij INVITO zeggen: een merk waar fans mee weglopen. Walk away with INVITO. 

 

VISIT OUR STORES:

Arnhem, Ketelstraat 34 (more info)

Breda, Karrestraat 28 (more info)

Nijmegen, Broerstraat 76 (more info)