Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Festival-winactie

WIN: PAASPOP TICKETS & PS,POELMAN BIKERBOOTS
t.w.v. €346,90Bij besteding vanaf €75 maak jij NU kans op Paaspop tickets én Ps, Poelman bikerboots voor jezelf & je bestie (t.w.v €346,90). Shop nu & ontvang (online én in onze winkels) een VIP deelname ticket!

 

SHOP NOW


 

Voorwaarden Invito winactie

1. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van de aanbieders (inclusief dochterondernemingen) en partners of familie van deze medewerkers. Ook eventuele participanten aan de win-actie (zoals adverteerders, sponsors of producenten) behoren hiertoe.

2. De looptijd van de win-actie is t/m 17 april. Invito heeft de mogelijkheid de winactie eerder te beindigen ofwel te verlengen. 

3. Deelname aan deze actie is enkel mogelijk voor kopende Invito klanten met een minimale besteding van €75 in onze winkels of online shop. Bij retournering van aangekochte goederen vervalt de kans op deelname. 

4. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

5. Bij de winactie maken deelnemers kans op de volgende prijzen:

Deze prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn persoonsgebonden. Overdracht van de prijs is niet mogelijk. De toegangskaarten voor festival Paaspop staan op naam. 

6. Invito is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden prijsvragen gedurende de looptijd van de win-actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de win-actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de Actie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt.

7. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de win-actie kunnen worden gestuurd naar win@invito.com. Vermeld daarbij altijd de naam van de win-actie.

8. Door deelname aan de Actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Invito om hun namen, alsmede mogelijke foto's/video’s van de prijsuitreiking, voor promotionele doeleinden met betrekking tot de Actie te gebruiken en onder meer via de Website, op de social media pagina’s en de nieuwsbrief van Invito bekend te maken.

9. De door de deelnemers verstrekte (persoons)gegevens worden opgenomen in een bestand van Invito. De (persoons)gegevens worden gebruikt voor  de uitvoering van de Actie waaronder de trekking van de prijs en het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen. Naast verstrekking van gegevens aan partner Paaspop worden deze gegevens niet gedeeld met derden.

10. Invito draagt er zorg voor dat de verzameling van de persoonsgegevens voldoet aan de relevant wet- en regelgeving waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.