Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Bezorgmogelijkheden

Hoe wil jij jouw bestelling bezorgd hebben?

Terug naar klantenservice


Bij invito.com heb je de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende bezorg mogelijkheden.

Thuisbezorgen

Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor de optie thuis bezorgen. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis bij jou thuisbezorgd. Bestellingen onder de € 50,- betaal je een bijdrage bezorgkosten van € 2,99. Je kunt zelf kiezen naar welk adres je het wilt opsturen. Dit kan bijvoorbeeld naar jou thuis of op jouw werkadres! Als jouw bestelling is verzonden, ontvang jij per mail een Track & Trace code, zodat je het pakket kunt volgen. 

De pakketten van invito.com worden verstuurd via PostNL. De pakketten worden bij je aan de deur aangeboden of door de brievenbus, als het gaat om een kleiner pakket. 

Ben je niet aanwezig op het moment dat het pakketje wordt bezorgd? Dan krijg je bericht van PostNL dat jouw pakket is afgegeven bij de buren of dat het pakket de volgende dag nogmaals wordt aangeboden. 

PostNL afhaalpunt

Je kunt ook kiezen voor een PostNL Afhaalpunt bij jou in de buurt. Dit zijn geslecteerde punten die jouw bestelling in ontvangst kunnen nemen. Ook hierbij is jouw pakket te volgen via een Track & Trace code. Ga je jouw pakket ophalen bij één van deze afhaalpunten? Vergeet dan niet een ideniteitsbewijs mee te nemen! 

Afhalen in één van onze winkels

Woon je in de buurt van onze winkels? Dan kun je ook hier jouw pakket gratis laten bezorgen. Je ontvangt per mail een bevestiging vanaf wanneer jouw pakket is af te halen. Vergeet ook hier niet jouw ideniteitsbewijs mee te nemen! 

Afhalen in de winkel kan in de invito.com winkels of in een Le Ballon winkel bij jou in de buurt!