Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Allround Fashion Marketeer


Allround Fashion Marketeer 

 

Ben jij een echt content queen? Een ster met Adobe programma’s & zie jij altijd commerciële kansen? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!

Op onze gezellige Marketing afdeling is plek voor een Allround Fashion Marketeer! Een uitdagende job waarbij je verantwoordelijk bent voor de groei & aanwezigheid van retailketens Invito, Le Ballon en onze eigen brands op Social Media. Jij maakt inspirerende content waarmee je onze volgers op Instagram, Pinterest, Facebook en TikTok weet te binden én verrassen. Jouw doel? Van elke volger een fan maken!

Natuurlijk komen jouw kwaliteiten ook in andere taken tot hun recht. Jij ondersteunt de Marketing Manager op verschillende vlakken en bent constant bezig met het opzetten, onderhouden en verbeteren van onze in- en externe communicatiemiddelen. Dankzij jouw vernieuwende ideeën weet je onze organisatie elke dag beter op de kaart te zetten. Je bent een ster in content en weet met jouw teksten onze klanten te informeren én inspireren. Je creativiteit kun je o.a. kwijt in het ontwerpen van uitingen en POS materiaal.

Het betreft een  afwisselende fulltime functie in een inspirerende branche waarin je elke dag wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Geen dag is hetzelfde en the sky is the limit! Je komt terecht in een organisatie waar voldoende ruimte is om je te ontwikkelen dankzij de hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid die je wordt geboden. Dé plek voor iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen.


JIJ…

 

WIJ BIEDEN….

______

Interesse? Stuur dan een mailtje naar sophie@invito.com met je CV en motivatie. See you soon!