Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

AfterPay

Uitleg AfterPay

Terug naar klantenservice


AfterPay voert voor Invito het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via een e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500,- uitgeven. Zowel als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay als wanneer je al vaker met Afterpay hebt geshopt.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen over je bestelling / betaling contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentengedeelte van de AfterPay website.

Retourneren
Wanneer je kiest voor achteraf betaling via AfterPay is het retour sturen van een bestelling voor eigen rekening. Na het online aanmelden van je retour kun je het pakket inleveren bij een van onze winkels of een afgiftepunt.

Ruilen
Het retour sturen van de producten is zoals hierboven aangegeven voor eigen rekening. Indien je een andere maat of kleur wilt, plaats dan een nieuwe bestelling.