Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Riverty by AfterPay

Uitleg achteraf betalen

Terug naar klantenservice


Riverty by AfterPay voert voor Invito het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty via een e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500,- uitgeven. Zowel als je voor de eerste keer betaalt via Riverty als wanneer je al vaker met Riverty hebt geshopt. Wil je meer bestellen dan kun je betalen met iDEAL, Mastercard, Visa en Paypal. Voor de service van Riverty worden €3,50 kosten gerekend.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen over je bestelling / betaling contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentengedeelte van de Riverty website.

Retourneren
Wanneer je kiest voor achteraf betaling via Riverty is het retour sturen van een bestelling voor eigen rekening. Gratis inleveren is mogelijk bij een bezoek aan één van onze winkels. Na het online aanmelden van je retour kun je het pakket inleveren of verzenden via een pakketpunt.

Ruilen
Het retour sturen van de producten is zoals hierboven aangegeven voor eigen rekening. Indien je een andere maat of kleur wilt, plaats dan een nieuwe bestelling. Zo ontvang je het snelst een ander artikel.