Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Afhalen & Retour winkels

 

Terug naar klantenservice


Wij bieden je de mogelijkheid om jouw bestelling gratis af te halen in een van onze winkels. Na 2 tot 4 werkdagen kun je het pakket afhalen. Nadat je besteld hebt, ontvang jij een e-mail wanneer de bestelling verzonden is naar de door jou gekozen winkel. Voor het gratis verzenden van bestellingen die in winkels worden afgehaald, geldt geen minimum aankoopbedrag. 

Retourneren is alleen gratis via onze winkels. Invito.com winkels vind je in de grotere steden van Nederland. Zie hieronder onze Invito.com winkels. 

Arnhem, Ketelstraat 34
Nijmegen, Broerstraat 76

 

Retourneren via de post
Naast retourneren via onze bovengenoemde winkels, kun je ook gemakkelijk retourneren via ons antwoordnummer, dan zijn de retourkosten € 3,99 (wordt ingehouden op terugbetaling). Het retouradres met antwoordnummer wordt getoond na het online aanmelden van je retour. Ook kun je het terug vinden in de e-mail die je van ons krijgt wanneer wij je bestelling hebben verzonden. Hierna kun je het pakketje inleveren op het postkantoor. Indien je een andere maat of kleur wilt, plaats dan een nieuwe bestelling.  

Daarnaast mag je het pakket natuurlijk ook op eigen wijze retourneren. Dit kan naar INVITO Webshop, Rietveldenweg 32 H, 5222 AR 's-Hertogenbosch. 

 

 

 

 

 

Niet gevonden wat je zocht?

Vul hieronder een zoekterm in waarnaar je wilt zoeken.

Je kunt ook nog altijd onze klantenservice bellen of emailen 088 - 2468040 customerservice@invito.com
Terug naar klantenservice