Menu
Shoppingbag (0)
Subtotaal€ 0,00
Verzendkosten€ 0,00
Totaal€ 0,00
Naar bestellen Verder winkelen

Onze FAVO HOTSPOTS in Den Bosch


In Den Bosch vind je talloze hippe food hotspots en gezellige bars. Bakkerij Jan de Groot voor de lekkerste Bossche Bollen is daar natuurlijk één van, maar deze Brabantse stad heeft veel meer te bieden. En wij laten je graag kennismaken met onze FAVO SPOTS!


Frenchie Café Ontbijt & Lunch De naam zegt het al: FRENCHie Café. Dit mooie cafeetje is gebaseerd op de grote Franse stad Parijs. Frenchie Café staat bekend als een knus ontbijt- en lunchplekje, perfect voor als je even wilt relaxen. Daarnaast is het eten hier très bien en mooi opgemaakt (lees instaproof). Onze favoriet? De Red Velvet pancake!


Eetbar DIT Ontbijt, Lunch & Diner DIT is al jaren een populaire eetbar in Den Bosch en wij snappen wel waarom. Het is een kleurrijk café waar je je snel thuis voelt. Het concept is shared dining & WE LOVE IT! Met op de menukaart diverse gerechten en daardoor voor ieder wat wils! Zo staan er op de kaart ‘Worstenbroodje vegan of nie…’ tot ‘Mexicaanse Birria soft taco’s’. Als we Eetbar DIT in het kort moeten beschrijven is het: lef, humor & gewoon kei goed!


Secret Bar & Kitchen Lunch, Borrel & Cocktails Deze bar is er net, TOP dit! Met meer dan 30 cocktails, verschillende gerechten en een oogverblindend interieur is dit een top plek om te gaan lunchen, dineren of te borrelen. Op de menukaart staan verschillende soorten gerechtjes die je kunt delen! Zo proef je binnen een avond de lekkerste broodjes, salades, pokebowls & onze favoriet: de risotto bitterballen! Ohh en wanneer het volume van de muziek 's avonds wat harder gaat, is het tijd om met je cocktail aan de bar te shinen!


Bobby’s Bar Cocktails Echt een date plek! Dus ik zou eerder zeggen: Binnenkort een date? Dan is dit DE plek! Deze bar is nog eens écht gezellig & staat bekend om hun heerlijke cocktails (je merkt het al, wij zijn enorm fan van cocktails)! Zo biedt Bobby’s bar verschillende tastings aan, zoals de cocktail experience. Je kunt er ook een workshop volgen of simpelweg een drankje aan de bar doen. Verloopt je date een beetje moeizaam? Pak het spel ganzenbord van de bar & daag je date uit! Het menu wisselt ieder seizoen en bij ieder drankje hebben ze een passend hapje.