1. Home
  2. Converse

Converse schoenen

Converse bestaat al meer dan een eeuw en dat is voornamelijk te danken aan een legendarische schoen: de Chuck Taylor All-Star. Deze eenvoudige basketbalschoen van stof met een rubberen zool is een ware Amerikaanse klassieker en komt altijd weer terug in de mode. Het is tegenwoordig moeilijk voor te stellen dat de All Stars jarenlang alleen maar in het zwart verkrijgbaar was. Gelukkig hebben wij bij Invito “Chucks” in allerlei kleuren en nog veel meer leuke modellen Converse schoenen in onze collectie.

Online je Converse schoenen kopen
De all stars zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. De lage all stars zijn bijna even populair als de hoge variant en zijn ontzettend makkelijk te dragen als relaxte schoen. De lage all stars zijn er nu ook met een lagere zool, voor een leuke afwisseling! Maar Converse maakt nog veel meer soorten schoenen. Ook zonder de karakteristieke rode ster zijn de moderne varianten van de basketballschoen comfortabel en stoer.

All stars voor dames en heren!
In de converse online shop vind je de nieuwste modellen voor dames en heren. Voor dames is er nog iets leuks, de converse sneakers met sleehak! Zo kun je je favoriete schoen dragen, maar heb je toch wat extra lengte! De nieuwste schoenen van Converse zijn altijd te vinden in de webshop van Invito, waar je ze online kunt bestellen. Wacht niet te lang en bestel de tijdloze all stars!

Naar boven